Waarom wij?

EcoH2O wil graag een samenwerkingsaanbod aanbieden op het gebied van verhuur van hogedrukapparatuur en dienstverlening van hogedrukzandstralen in het waterscherm en hydrodynamische reiniging van metalen-, stenen- en kunststofoppervlakken.

Gebaseerd op een jarenlange ervaring, gekwalificeerd personeel en het gebruik van de nieuwste technologieën en gerenommeerde apparatuur, ontworpen voor te werken in een explosiegevaarlijke omgeving Ex, kunnen we elk oppervlak effectief verwijderen, zelfs in gebieden met zeer beperkte toegang, waarbij we gebruik maken van klimmen.

Onze dienstverlening wordt onderscheiden door een vonk- en stofvrije karakter van het hele proces, wat volledige beveiliging garandeert, ongeacht de werkomstandigheden. Wij gebruiken uitsluitend zuiver water en zand, zonder chemicaliën. Dit zorgt ervoor, dat onze diensten milieuvriendelijk en de arbeidskosten laag zijn.

Het voorbereiden van een individuele offerte vereist technologische en materieel testen. Het laat ons een optimale keuze maken betreft de technologie en operationele parameters van het apparatuur. Alle noodzakelijke testen worden ter plek uitgevoerd zonder hier extra kosten.

Op verzoek presenteren we graag de verkregen referenties.

We moedigen u aan om met ons samen te werken en de mogelijke opties te bekijken.

Als u vragen heeft, zijn wij tot uw beschikking.

Met vriendelijke groet, EcoH2O


Download de offerte in PDF

WE WERKEN VONKRIJ, STOFVRIJ, ECOLOGISCH